Caprice Consulting ELY-keskuksen kumppaniksi

Työ- ja elinkeinoministeriö (TEM) valitsi Caprice Consulting Oy:n ELY-keskuksen kumppaniksi tuottamaan yritysten Markkinointi- ja asiakkuudet  kehittämispalvelua 2021 – 2022 .

ELY-keskuksen palvelu auttaa vahvistamaan yrityksesi kilpailukykyä strategisella markkinoinnin ja asiakkuuksien suunnittelulla.

Konsultoinnissa autan sinua yrityksesi markkinointi- tai myyntistrategian terävöittämisessä ja teossa.  Voimme syventyä markkinoinnin eri osa-alueisiin, kuten hinnoitteluun, tuotteistamiseen, asiakkuudenhallintaan ja jakeluun. Saat ideoita, miten erilaisia digitaalisia ratkaisuja voi hyödyntää markkinoinnin ja myynnin tukena. Palvelu ei sovellu markkinoinnin ja myynnin operatiivisiin toimenpiteisiin.

ELY-keskuksen palvelu sopii kasvua hakeville pk-yrityksille, jotka ovat vakiinnuttaneet toimintansa ja joilla on edellytykset kannattavaan toimintaan. Yritys voi toimia kotimaassa tai kansainvälisillä markkinoilla. 

Monia yllättää se, että yhdenkin tilikauden ajan toiminut yritys voi saada Ely-keskuksen tukea myynnin ja markkinoinnin kehittämiseen. Pääsääntöisesti edellytetään, että yritystoiminta työllistää vähintään yrittäjän tai yhden työntekijän.

Konsultoinnin kesto on 2–5 päivää kerrallaan, ja se maksaa yritykselle 325 euroa + alv/päivä. Konsultointia voi saada korkeintaan 15 päivää kolmen vuoden aikana.

Lisätietoa ja tuen kriteereistä kattavasti Ely-keskuksen sivuilta

Ota yhteyttä, kerron lisää miten sinun yrityksesi voi hyödyntää Ely-keskuksen kehittämistukea. Autan myös hakemuksessa – sekin käy nopeasti!

LinkedIn
Scroll to Top