Innovaatioseteli vauhdittaa kasvua

Älä jää pähkäilemään yksin!

Mikroyrityksille ja pk-yrityksille tarkoitettu innovaatioseteli otettiin käyttöön kokeiluluonteisesti syys-lokakuussa. Kohderyhmänä ovat erityisesti yritykset, jotka hakevat ensimmäistä kertaa innovaatiorahoitusta. Setelillä voi ostaa asiantuntijapalveluja yrityksen palvelujen tai liiketoiminnan kehittämiseen tai vaikka uuden palvelun tai tuotteen testaamiseen. Palveluntuottajalla on siis tarjota sellaista erityisosaamista ja asiantuntemusta, jota setelin saajalla ei ole.

Innovaatiosetelin arvo on 6 200 euroa (5000 euroa + alv). Rahoituksella voidaan ostaa palveluja yhdeltä tai enintään kahdelta palveluntuottajalta.

Tekesin tavoitteena on saada kasvuun ja kansainvälistymiseen pystyviä yrityksiä tuen piiriin. Alkutaival näyttää hyvältä. Nyt on instrumentti, joka vaikuttaa notkealta ja selkeältä. Haku on tehty helpoksi, ja päätökset tulevat nopeasti. Lokakuussa hakumusten käsittely kesti alle viisi päivää!

Selkeät ohjeet ja linkin hakulomakkeeseen löydät Tekesin sivuilta.

Kun tarvitset vauhtia uuden tuotteen tai palvelun tuote- ja palvelustrategian, asiakasajattelun tai verkkoviestinnän kehittämiseen, ole yhteydessä. Lupaamme olla vähintäänkin yhtä notkeita ja selkeitä!

 

LinkedIn
Scroll to Top