Oivaltavaa koulutusta

Oppimisen perustana on kysymys, johon haluamme saada vastauksen

Ohjaajana ja kouluttajan minua ohjaavat osaamisperustainen pedagogiikka. Suoritin ammatillisen opettajakoulutuksen opinnot Hämeen ammattikorkeakoulussa (HAMK). Sain olla mukana opettajakoulutuksen osaamisperustaisen opetussuunnitelman kehittämisessä – osana köydenpunojan pedagogiikka. 

Köydenpunojan pedagogiikassa työelämän tiedot, taidot ja teoria integroidaan käytäntöön. Oppiminen tapahtuu osallistujien välisessä vuorovaikutuksessa. Ideana on hyödyntää jokaisen opiskelijan vahvuuksia ja erikoisosaamista. 

Onnistuneessa koulutuksessa yhdistyvät tunteet, tavoitteet ja pedagogiikka

Olen kokenut kouluttaja ja toiminut viestinnän ja yrittäjyyden koulutus- ja ohjaustehtävissä vuodesta 2015 alkaen. Kehitän jatkuvasti omaa työtäni. Viime vuosien aikana olen panostanut erityisesti digikouluttajan taitoihin – verkossa tapahtuvan oppimisen ohjaamiseen. 

Yrittäjä-valmennukset ja mentorointi

Sparraan alkavia yrittäjiä ja jo pidempään yrittäjänä toimivia. Mentorina ja ohjaajana. 

Koulutuspäivä tai työpaja

Käytännönläheisiä viestinnän ja yrittäjyyden koulutuksia kutsun työpajoiksi. Osallistujat työstävät aiheita oman työnsä näkökulmasta.

Tutkinnon ohjaus ja arviointi

Liiketalouden, myynnin ja markkinoinnin sekä tuotekehityksen, palvelumuotoilun ja yrittäjyyden
tutkintojen ohjausta ja arviointia. 

Kiitos Sari. Opin sinulta valtavasti lisää läsnäolon merkityksestä. Ihailin tapaasi kuunnella ja kuulla, olla ystävällinen, kärsivällinen ja meidät kaikki yksilöllisesti huomioiva. Rauhallisuutesi loi turvallisen ilmapiirin olla mukana vapaasti ja keskittyä niin keskusteluihin kuin opetukseen. Tapasi opettaa kuulijat täysin huomioiden ja ihanan rennolla tavallasi teki vaikutuksen. Syvät yrittäjälihakset vahvistuivat - kiitos coutsi!

Valmennusta, koulutusta, ohjausta?

Tiivis parituntinen tai pidempiaikainen ohjausprosessi? Pyydä rohkeasti tarjous!

Oivaltavan koulutuksen avaimet:
tunteet ja tavoitteet

Intona tähän työhön. Ylpeänä työn vaikutuksista. 

Scroll to Top