Suomen suosituin luontomatkailumedia Retkipaikka.fi sai rinnalleen lähiruokaan ja ruokamatkailuun keskittyvän valtakunnallisen Ruokaretki.fi -palvelun. Retkipaikka nousi viidessä vuodessa Suomen suosituimmaksi luontomatkailumediaksi. Antti Huttusen harrastuksesta lähtenyt sivusto tavoittaa kuukausittain lähes 100 000 ulkoilusta ja luontomatkailusta kiinnostunut lukijaa. Vuonna 2017 Retkipaikassa vieraili lähes miljoona eri kävijää ja artikkeleita luettiin 2,5 miljoonaa kertaa.

Nyt teemme saman lähiruoalle ja sen parissa toimiville. 2016 perustimme Antin ja kuvajournalisti Milla von Konowin kanssa Retkipaikalle sisarsivuston. Yritysmuodoksi valikoitui luontevasti Osuuskunta.

Ruokaretki.fi kutsuu mukaan

Ruokaretki.fi kertoo ruoantuottajista, tapahtumista, ravintoloista ja kahviloista, joilla lähiruoka on lähellä sydäntä. Makunystyröitä kutkuttava sivusto auttaa löytämään uusia paikallisia herkkuja ja tarjoaa ruoan ammattilaisille yhteisen kanavan tarjontansa esittelyyn.

Ruokaretken sisällön tuottaa lähiruoasta ja ruokamatkailusta innostuneiden bloggaajien valtakunnallinen verkosto. Jos olet kiinnostunut kaupallisesta yhteistyöstä ja runsaammasta näkyvyydestä, ole yhteydessä Ruokaretki-tiimiin. Kirjoittajamme tekevät kohteesta kokemuksellisen ja laadukkaasti kuvitetun tarinan, jossa kohde esitellään elämyksellisesti ja visuaalisesti. Jutussa tuodaan esille yrittäjät, kohteen tarina ja sen erityispiirteet. Artikkeli julkaistaan sovitulla aikataululla Ruokaretki.fi palvelussa, Ruokaretken Facebook-ryhmässä sekä Instagram-tilillä.

Ruokaretki.fi on myös mobiili

Herkullisten kohteiden ketju ulottuu Etelä-Suomesta Lappiin. Ruokaretki.fi tavoittaa lähiruoasta kiinnostuneet herkkusuut. Se palvelee matkailijoita, kuluttajia, ruoka-alan ammattilaisia sekä toimittajia. Ruokaretki.fi on ruokamatkailumedia ja siihen liittyvä some-yhteisö, joka auttaa matkailijaa myös tien päällä mobiilisovelluksen avulla. Lataa Ruokaretki-mobiilisovellus Androidille.

Tavoitteena on nousta kolmessa vuodessa lähiruokamatkailun kiinnostavimmaksi sivustoksi. Vuonna 2017 Ruokaretki.fi artikkeleita luettiin yli 100 000 kertaa.

Jos lähellä tuotettu ruoka sytyttää, lähde mukaan Ruokaretkelle!

Ruokaretki.fi & Retkipaikka.fi
Ruokamatkailun ja retkeilyn yhteisöllinen ekosysteemi.

Tallenna