Suomen suosituin luontomatkailumedia Retkipaikka.fi sai rinnalleen lähiruokaan ja ruokamatkailuun keskittyvän valtakunnallisen Ruokaretki.fi -palvelun. Retkipaikka nousi viidessä vuodessa Suomen suosituimmaksi luontomatkailumediaksi. Antti Huttusen harrastuksesta lähtenyt sivusto tavoittaa kuukausittain lähes 100 000 ulkoilusta ja luontomatkailusta kiinnostunut lukijaa. Vuonna 2016 Retkipaikassa vieraili yli 500 000 eri kävijää ja artikkeleita luettiin 2,5 miljoonaa kertaa.

Nyt teemme saman lähiruoalle ja sen parissa toimiville. 2016 perustimme Antin ja kuvajournalisti Milla von Konowin kanssa Retkipaikalle sisarsivuston. Yritysmuodoksi valikoitui luontevasti Osuuskunta.

Ruokaretki.fi kertoo ruoantuottajista, tapahtumista, ravintoloista ja kahviloista, joilla lähiruoka on lähellä sydäntä. Makunystyröitä kutkuttava sivusto auttaa löytämään uusia paikallisia herkkuja ja tarjoaa ruoan ammattilaisille yhteisen kanavan tarjontansa esittelyyn.

Ruokaretken sisällön tuottaa lähiruoasta ja ruokamatkailusta innostuneiden bloggaajien valtakunnallinen verkosto. Herkullisten kohteiden ketju ulottuu Etelä-Suomesta Lappiin. Ruokaretki tavoittaa lähiruoasta kiinnostuneet herkkusuut. Jos lähellä tuotettu ruoka sytyttää, lähde mukaan Ruokaretkelle!

Ruokaretki.fi & Retkipaikka.fi
Ruokamatkailun ja retkeilyn yhteisöllinen ekosysteemi.

Tallenna