Jokaisella yrityksellä on oma tarinansa. Omani juontaa tv:n mustavalkoisesta ruudusta. Ensimmäinen muistikuvani vaikuttavasta mainonnasta on Stimorol-purukumin mainos, jossa stimorolin suuhunsa pistävä moottoripyöräilijä lähti lentoon. Kylmät väreet kulkivat ihollani. Tässä tarjoutui mahdollisuus unelmieni toteuttamiseen. Viikkoraha nyrkissä suuntasin kauppaan, salaperäisesti kassalla hymyillen maksoin purkat ja poistuin liikkeestä. Hyppäsin pyörän selkään, toisella kädellä pidin tiukasti tangosta kiinni, katsoin äitiäni silmiin ja sanoin ” Nyt jos mainokset pitävät totta, tämä tyttö se lähtee kohta lentoon.” Uskoni mainoksen viestiin oli vahva, tiesin kohta lentäväni.

Pettymykseni oli jopa suurempi kuin odotukseni. Jonain päiväni siipeni vielä kantaisivat!

Pettymyksen tunne unohtui, mutta muistijälki jäi

Työurani vei markkinoinnin ja viestinnän pariin. Työkokemusta on kertynyt muun muassa elintarvikkeiden, matkailun, terveys- ja hyvinvointipalveluiden sekä asumisen toimialoilta. Ennen oman yritykseni perustamista vastasin suomalaisen hotelliketjun brändin kehityksestä ja markkinoinnista, toimin kotimaan matkailupalveluja markkinoivan yrityksen myynnissä sekä viestintätoimiston asiakkuusjohtajana.

Erottuviin viestinnän sisältöihin erikoistuneen yritykseni perustin 2010. Yrityksen nimeksi tuli Caprice Consulting. Uskon vahvasti siihen, että viestinnällä edistetään yrityksen myyntiä, rakennetaan brändiä ja luodaan mieleenpainuvia kokemuksia. Takana on paljon työtä, tarkkaa suunnittelua, hetkeen tarttumista ja hihojen käärimistä. Suurille unelmille täytyy antaa tilaa. Oivaltavalla viestinnällä jokaisella on tilaisuus kohota siivilleen.

 

Caprice nimenä kumpuaa musiikista. Caprice tarkoittaa vapaamuotoista sävellystä, jossa on runsaasti mielikuvitusta ja yllättäviä käänteitä. Sibeliuksen 1898 säveltämää Caprice op. 24/3 e-mollia kuvaillaan vikkelänä melodiana, kuin kotipihallaan leikkivä lapsi, joka uteliaisuuttaan uskaltautuu ensikertaa tutun portin ulkopuolelle. Pienen epäröinnin jälkeen säveltarinan lapsi pinkaisee riemukkaaseen juoksuun. Suurin pelko on voitettu, ja maailma tarjoaa mahdollisuuksia mitä mielikuvituksellisimpiin seikkailuihin. Elämän nousuihin ja laskuihin. Pihapiiristään poikennut lapsi huumaantuu vapaudestaan, melkein kuin nousisi lentoon…