Viestintäkurssit.fi

Viestintäkurssit.fi on paikka oppia uutta, kehittyä ja kehittää viestintätaitoja– itsenäisesti ja omaan tahtiin.

Monipuoliset kurssimateriaalit avautuvat käyttöösi heti. Useimmat verkkokurssit sopivat sekä itsenäiseen oppimiseen tai yhdessä kollegojen kanssa pohtien ja kurssien sisältöä ja oppeja työstäen.

Kurssimateriaalit ovat videoita, tekstejä ja käytännönläheisiä työpohjia ja harjoituksia.

Apua tiedotteen kirjoittamiseen, brändin rakentamiseen, somessa esilläoloon, hankkeiden viestintään, tarinallistamiseen, viestijänä jaksamiseen ja mediatyöhön. Kurssitarjonta kasvaa koko ajan, tilaa Viestintäkurssit.fi uutiskirje ja pysy kuulolla.

Viestinnän voimatunnit - maksuttomat webinaarit

Viestintäkurssit.fi:n maksuttomat viestinnän webinaarit ovat tunnin mittaisia tietopaketteja, joissa asiantuntijoina ovat viestintäkurssien kouluttajat. Haluatko vinkit  puhuttelevaan brändiin vai houkuttelevan lehdistötiedotteen kirjoittamiseen? Tai onko mielessä oman osaamisen tuotteistaminen verkkokurssiksi? 

Tule kuulolle tai lataa jo pidettyjen voimatuntien tallenteet!

 

Taitavan viestijän on satsattava osaamiseensa jatkuvasti – usein tarvitaan pysähtymistä jonkin osa-alueen äärelle. Uuden oppiminen on tehokasta, kun pohdit oppimaasi rauhassa työn lomassa, testaat käytännössä tai ideoit yhdessä kollegan kanssa.

Viestintäkurssit.fi somessa

Uusimmat kurssit

Särmä mediatiedote -verkkokurssi

99 € + alv 24 %

Kurssilla opit kirjoittamaan laadukkaita mediatiedotteita, jotka varmimmin huomataan toimituksissa ja löytävät tiensä jutuiksi. Laaja verkkomateriaali innostaa oppimaan ja soveltamaan oppimaasi käytäntöön!

Tutustu kurssiin

Viestintäkurssit.fi
Viestintää uteliaille uudistajille

Laadukkaita viestinnän ja markkinoinnin verkkokursseja uteliaille uudistajille. Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Scroll to Top